Verzending

Voor de verzending van onze pakketten werken wij samen met Post NL. Het tarief voor pakketjes die door de brievenbus passen, is 1,95 euro. Voor pakketten die aan de deur worden bezorgd, rekenen we 6,95 euro. Bij bestellingen boven de 100 euro betaalt Huyslust de verzendkosten voor je!

Betaling

Bij Huyslust kun je je bestelling op de volgende manieren betalen:

iDeal

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Je rekent af in je vertrouwde internetbankieromgeving van jouw eigen bank. Betalen zoals je dus altijd gewend bent.

iDEAL biedt je een aantal voordelen ten opzichte van andere online betaalmethoden:

  • iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
  • Betalen met iDEAL kan meteen, je hoeft je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
  • Je kunt iDEAL direct gebruiken als je internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.
  • iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor je ingevuld en je wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
  • Je houdt constant controle en overzicht op jouw betaling, de iDEAL betaling is meteen zichtbaar in je rekeningoverzicht.

Bancontact

Bancontact/Mister Cash van Banksys is een populair betaalsysteem in België. De werking ervan is vergelijkbaar met iDEAL in Nederland.

Sofort

SOFORT behoort tot de veiligste betaalsystemen op het internet. Waarom? Met SOFORT maak je simpelweg gebruik van jouw beproefde, veilige Internetbankieren.

  • Het invoeren van de gegevens en codes voor jouw internetbankieren vindt uitsluitend plaats in het beveiligde betalingsformulier van SOFORT GmbH en niet op onze webshop.
  • Er worden geen fraudegevoelige gegevens, zoals logingegevens en bevestigingscodes voor Internetbankieren opgeslagen.
SOFORT GmbH stuurt de in jouw overschrijvingsformulier vermelde gegevens door naar jouw bank. Jouw vertrouwelijke gegevens en codes voor Internetbankieren worden door SOFORT niet opgeslagen, maar via een gecodeerde verbinding die aan de standaards van banken voldoet aan jouw eigen bank overgedragen.